autovit.ro

Volkswagen T-Roc este cel mai nou membru în familia constructorului german

Volkswagen a mai adăugat un SUV în gama sa de modele. Noul Volkswagen T-Roc este mai mic ca actualul Tiguan și va concura direct cu modele ca Nissan Juke, Mazda CX-3 sau Mini Countryman.

Volkswagen T-Roc folosește versatila platformă MQB, la fel ca și modelele Golf și Tiguan. Noul model are un design similar cu cel al modelului Audi Q2, iar gama de motorizări este alcătuită din șase propulsoare. Trei motoare pe benzină și trei diesel începând cu noul motor 1.0 TSI de 115 CP, urmat apoi de 1.5 TSI de 150 CP sau 2.0 TSI de 190 CP. Transmisia este asigurată de o cutie manuală cu șase trepte sau automată DSG cu șapte trepte. Pentru clienții care preferă motoarele diesel, aceștia vor putea alege între 1.6 TDI de 115 CP, 2.0 TDI 150 CP sau 2.0 TDI de 190 CP.

Volkswagen propune și un set de opțiuni pentru personalizarea noului model, acesta putând fi comandat cu o caroserie vopsită în două culori. Partea frontală este dominată de blocuri optice mari ce încadrează un calandru generos. Deși este mai mic ca un Tiguan, noul T-Roc oferă suficient spațiu pentru cinci pasageri adulți. Volumul portbagajului este de 445 litri.

Interiorul împrumută multe elemente de la Golf și Tiguan, iar planșa de bord poate fi configurată cu display-ul digital Active Info Display.

Prețurile pentru noul Volkswagen T-Roc vor începe de la 20.000 euro, iar mașina va putea fi admirată în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)