autovit.ro

Fiat Argo debutează în Brazilia și devine un posibil înlocuitor al modelului Punto

Fiat a lansat pe piața din Brazilia un nou model de clasă mică numit Fiat Argo. Cu un design total, nou acest model ar putea anunța un posibil înlocuitor al actualului Punto pe piața europeană, dacă Fiat decide să comercializeze acest model și peste ocean.

Fiat Punto se află în actuala gamă a producătorului italian încă din 2005 și a fost comercializat sub diverse variante de nume ca Grande Punto sau Punto Evo, trecând și prin câteva cosmetizări. Alături de modelul compact Bravo, Punto a ajuns la finalul vieții comerciale și trebuie înlocuit. De altfel, Fiat a oprit producția pentru Punto în luna ianuarie a acestui an.

fiat-argo-1

Un prim semnal vine din Brazilia, acolo unde Fiat a lansat modelul Argo, un automobil de clasă mică cu un design total nou. Cu linii moderne și îndrăznețe, Argo pare un model ce ar avea succes și pe piețele din Europa. Argo folosește blocuri optice cu lumini de zi LED, iar interiorul este dominat de un display tactil central montat în afara bordului, după moda actuală a constructorilor auto. Presa locală din America de Sud speculează că Argo va fi lansat și în Europa până la finalul anului. Fiat nu a confirmat oficial această ipoteză.

Fiat Argo va folosi o gamă largă de motorizări, inclusiv un propulsor de 1.3 litri  cu trei cilindri ce dezvoltă 110 CP. Versiunea de top ar putea utiliza un motor de 1.8 litri și 144 CP.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)