autovit.ro

Zeus Twelve Sigma – definitia extravagantei

Zeus Twelve Sigma este o super masina realizata de catre Gray Design cu accent pe atribute cum sunt designul extravagant si confortul sporit.

Gray Design este o companie recunoscuta pentru produsele indraznete si extravagante pe care le realizeaza, cum sunt super masinile sau iahturile de lux.

Super masina Zeus Twelve Sigma a fost dezvoltata special pentru curse, lucru lesne de inteles daca ne uitam putin la specificatii. Caroseria este realizata din fibra de carbon iar interiorul beneficiaza de materiale usoare, toate acestea fiind imbracate intr-un design neconventional si luxos.

Plafonul din sticla permite o vizibilitate foarte buna pe pista, insa, acesta poate fi indepartat pentru a beneficia de experienta minunata open-cockpit. Forma aerodinamica a masinii ca si canalele de aer adanci de pe fiecare parte permit canalizarea aerului astfel incat masina sa performeze la cel mai inalt nivel si tototdata sa poate fi usor de manevrat.

img2

Masina ascunde sub capota un motor de 2 litri Caterham Duratec Straight 4 cu 335 cai putere (250 Kw la 270 rpm). Nici viteza de top nu este de neglijat, Sigma ajungand la 290 km/h.

Ce-i drept, din punct de vedere al specificatiilor tehnice cat si al performantelor, nu este cea mai stralucita super masina, insa, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa recunoastem ca designul este cu adevarat deosebit.

Voua va place Zeus Twelve Sigma?

 

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)